7 Μαρτίου 2012

Οι Ληστές των Δρόμων Αποθρασύνονται!


Ανακοίνωση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής




Η «Ιερά Συμμαχία» κεφάλαιου-κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ με την ψήφο των κομμάτων του μαύρου μετώπου, έχει παραχωρήσει τους εθνικούς δρόμους σε  πολυεθνικές κοινοπραξίες που επιβάλλουν ένα ιδιότυπο «ιδιωτικό απαρτχάιντ».

 Σε περιοχές ολόκληρες της χώρας, για να πάνε οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους, για να πάνε ή να πάρουν τα παιδιά τους απ’ το σχολείο, πρέπει να περάσουν από τα φυλάκια κατοχής των σταθμών διοδίων που ξεφυτρώνουν παντού σαν μανιτάρια.

 Οι εργολάβοι ξεσαλώνουν! Έχοντας τη στήριξη του πολιτικού προσωπικού του κεφάλαιου, που συχνά εναλλάσσει τις θέσεις στα υπουργεία με επιτελικές θέσεις στις εταιρίες τους και αντίστροφα, απαιτούν πυκνά και πανάκριβα διόδια για τις σκοτώστρες που κατ’ όνομα είναι «Εθνικές Οδοί» ή για δρόμους που θα κατασκευάσουν. Εδώ κι ένα χρόνο δεν εκτελούν κανένα έργο κι έχουν το θράσος να ακριβαίνουν κιόλας τα διόδια που εισπράττουν!

 Ο κόσμος της εργασίας είναι πλέον έξαλλος. Δεν φτάνουν τα μνημόνια διαρκείας,

οι μειώσεις μισθών, οι εφεδρείες και απολύσεις, δεν αρκούν τα χαράτσια και η ανεργία, πρέπει να μας ξεζουμίζουν και οι εργολάβοι για να πάμε στο σπίτι μας!

 Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν διόδια στην Αττική και φυσικά σε όλη τη χώρα. Πρέπει να καταργηθούν οι συμβάσεις παραχώρησης στο κατασκευαστικό κεφάλαιο που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

 Πρόσφατα οι εταιρίες που χαράζουν σύνορα μέσα στην Αττική, έχουν στείλει τρομοκρατικά ειδοποιητήρια πληρωμής σε κατοίκους της Β.Α. Αττικής, απειλώντας μάλιστα με εξωφρενικά πρόστιμα, 20πλάσια του «χρεωστούμενου» ποσού, όπως προβλέπουν οι αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης. Με απόπειρες κατάσχεσης αυτοκινήτων (για ποσό διοδίων 550€) και δέσμευση ποσού από τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων συγγενών όπου καταβάλλεται η σύνταξή τους, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται, όσους στέκονται όρθιοι.

 ΟΜΩΣ:

 Το πολύμορφο κίνημα ενάντια στα διόδια έχει πάρει διαστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Συναντώντας το μαχόμενο εργατικό κίνημα που αναδύεται, συναντώντας τις συλλογικές αντιστάσεις στα χαράτσια, στα τρισάθλια μνημόνια διαρκείας και στο μεσαίωνα που μας οδηγεί η πολιτική του ευρωπαϊκού και ελληνικού κεφάλαιου και της τρόικας, θα συμβάλει στο πλατύ και μαχητικό ποτάμι ξεσηκωμού και ανατροπής που θα τους σαρώσει όλους!


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ        ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

                   ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική θα φέρει άμεσα το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.